Top
Image Alt
Rob Mennen
Living by Nature

Rob Mennen

Door mijn achtergrond in hiken en interesse in oude ambachten ben ik in 2016 terecht gekomen bij living by nature waar ik begonnen ben als vrijwilliger. Ik vind het erg belangrijk dat de oude kennis en vaardigheden bewaart blijven en doe mijn best om hier mijn steentje aan bij te dragen.

Ik heb een erg brede interesse om dingen zelf te maken, van gereedschappen tot het eindproduct. Ik werk graag met mijn handen, echter mijn passie ligt bij voedsel en alles wat daar mee te maken heeft. Van slachten en bereiden van een dier en hierbij maximaal gebruik te maken van alle delen. Er komt zoveel meer kijken bij buiten koken, de controle over je vuur wil je hete kolen of veel vlammen.

Je tijd nemen om iets maken duurt zolang het duurt want buiten zijn er zoveel variabelen waar je rekening mee moet houden. Hoe warm is het? Wat voor soort hout brand je? Hoe staat de wind? En ga zo maar door. De mogelijkheden die je kan creƫren door creatief te denken zijn eindeloos. Iets wat ik met liefde en plezier deel met onze cursisten.

Position: Assistant Instructor at Living by Nature
Schedule
2021-05-08 Test 1
2021-05-07 Test 2
2021-05-09 Test 3
2021-05-05 Test 4

Sessions by Rob Mennen

Coming soon